Den beksvarte byen (Heftet)

Serie: Den onde greven 7

Forfatter:

Tor Edvin Dahl (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 176
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Vile Village
Oversatt av: Dahl, Tor Edvin
Serie: Den onde greven
Serienummer: 7
ISBN/EAN: 9788202558482
Kategori: Romaner for barn
Alder: 9 - 12
Omtale Den beksvarte byen

Lemony Snickets serie om den onde greven og de stakkars foreldreløse Baudelaire-barna har blitt tv-serie. Se den på Netflix!

De tre stakkars foreldreløse Baudelaire-barna Violet (14), Klaus (12) og Sunny (baby) har pågangsmot og er uredde, men den grusomme Grev Olaf er hele tiden etter dem for å få tak i formuen deres.

Kjære leser,

du har garantert plukket opp denne boken ved en misforståelse. Vær så snill å legge den fra deg igjen. Ingen som er ved sine fulle fem, leser denne boken om Violet, Klaus og Sunny Baudelaire med viten og vilje, for her beskrives – usminket og usensurert – hvert eneste sørgelige øyeblikk i deres liv i landsbyen V.M.S.

Jeg kan ikke se en eneste grunn til at noen skal åpne en bok som inneholder ubehageligheter som en rasende folkemengde, tusenvis av kråker, en feilaktig og forferdelig avisoverskrift, arrestasjon av uskyldige, Luksuscellen og noen svært underlige hatter.

Det er min hele, fulle og hellige plikt å skrive ned alle detaljene i Baudelaire-barnas ulykksalige liv, men du er i din hele, fulle og hellige rett til å velge noe annet, som å lese en annen bok i stedet.

Med respektfull hilsen
Lemony Snicket

Til toppen

Andre utgaver

Den beksvarte byen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2010
Den beksvarte byen
Bokmål Ebok 2017

Flere bøker av Lemony Snicket:

Bøker i serien