Den andre søvnen av Robert Harris (Nedlastbar lydbok)

Den andre søvnen (Nedlastbar lydbok)

Forfatter:

Lars-Erik Sørbotten (Oversetter)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2022
Innleser: Teigen, Trond
Spilletid: 11:16
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The second sleep
Oversatt av: Sørbotten, Lars-Erik
ISBN/EAN: 9788202704889
Kategori: Krim
Omtale Den andre søvnen

Den andre søvnen utforsker, uten å forkynne, den moderne sivilisasjonens fart mot sin egen undergang. Med sin fengslende fortellerevne og sine inngående karakterbeskrivelser skaper Robert Harris med dystopisk skarphet en svært konseptuell, post-apokalyptisk thriller som maner til ettertanke. England, 1468 - Den unge presten Christopher Fairfax er sendt til den avsidesliggende landsbyen Addicott St George for å holde begravelsen til landsbypresten, far Lacy. Området er fullt av gjenstander fra fortiden, mynter, glassfragmenter, menneskelige bein, som far Lacy har samlet. Kan hans besettelse av fortiden ha ledet til hans død? Fairfax er fast bestemt på å finne ut sannheten. I løpet av de neste seks dagene vil alt han tenkte, om seg selv og om verden omkring seg, bli satt på prøve...

Til toppen

Andre utgaver

Den andre søvnen
Bokmål Innbundet 2022
Den andre søvnen
Bokmål Ebok 2022
Den andre søvnen
Bokmål Heftet 2022

Flere bøker av Robert Harris:

Om forfatter

Robert Harris er en av verdens mestselgende og høyest respekterte thrillerforfattere. Alle hans romaner har vært bestselgere og alle er oversatt til norsk. Flere av bøkene er filmatisert.

Se tilgjengelige utgaver av bøkene til Robert Harris her.

Robert Harris er født i Nottingham i 1957 og er utdannet ved Cambrigde. Han har jobbet som reporter i BBC, og senere skrevet for The Observer, The Sunday Times og The Daily Telegraph. I dag bor han i West Berkshire med kone og fire barn.