Den andre søvnen (Innbundet)

Forfatter:

Lars-Erik Sørbotten (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 320
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The second sleep
Oversatt av: Sørbotten, Lars-Erik
ISBN/EAN: 9788202683696
Kategori: Krim
Omtale Den andre søvnen

England, 1468. Den unge presten Christopher Fairfax er sendt til den avsidesliggende landsbyen Addicott St George for å holde begravelsen til landsbypresten, far Lacy. Området er fullt av gjenstander fra fortiden: mynter, glassfragmenter, menneskebein, som far Lacy har samlet. Kan hans besettelse av fortiden ha ledet til hans død?

Fairfax er fast bestemt på å finne ut sannheten. I løpet av de neste seks dagene vil alt han tenkte, om seg selv og om verden omkring seg, bli satt på prøve.

Den andre søvnen utforsker, uten å forkynne, den moderne sivilisasjonens fart mot sin egen undergang. Med sin fengslende fortellerevne og sine inngående karakterbeskrivelser skaper Harris med dystopisk skarphet en svært konseptuell, post-apokalyptisk thriller som maner til ettertanke.

Til toppen

Andre utgaver

Den andre søvnen
Bokmål Ebok 2022
Den andre søvnen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022
Den andre søvnen
Bokmål Heftet 2022

Flere bøker av Robert Harris:

Anmeldelser Den andre søvnen

Lærd pageturner

«... en forrykende spenningsroman, en lærd pageturner.«Den andre søvnen» er definitivt en roman som etterlot meg lys våken.»

Ola Hegdal, NRK

«Et ord: Fantastisk. To ord: Avhengighetsskapende lesning. Tre ord: Kjøp den straks. Fire ord: I kveld, om mulig.»

Stephen King, .

Til toppen

Om forfatter

Robert Harris er en av verdens mestselgende og høyest respekterte thrillerforfattere. Alle hans romaner har vært bestselgere og alle er oversatt til norsk. Flere av bøkene er filmatisert.

Se tilgjengelige utgaver av bøkene til Robert Harris her.

Robert Harris er født i Nottingham i 1957 og er utdannet ved Cambrigde. Han har jobbet som reporter i BBC, og senere skrevet for The Observer, The Sunday Times og The Daily Telegraph. I dag bor han i West Berkshire med kone og fire barn.