De usynlige (Innbundet)

Forfatter:

John Erik Frydenlund (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 395
Forlag: Bazar
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Invisible Ones
Oversatt av: Frydenlund, John Erik
ISBN/EAN: 9788280874306
Kategori: Krim
Omtale De usynlige

Rose Janko er forsvunnet. Det har gått sju år siden hun forsvant og ingen har sagt et ord. Da Rose giftet seg med den kjekke Ivo Janko ble hun en del av en reisende sigøynerfamilie. Ryktene går om at hun stakk av da sønnen hennes ble født med familiens genetiske sykdom. Men faren hennes, Leon, er ikke så sikker. Han vil vite sannheten om forsvinningen og hyrer privatdetektiven Ray Lovell med sigøyneropphav til å nøste opp i datterens forsvinning. Ray møter sterk motstand fra Janko-familien, hvorfor ønsker de ikke å finne deres forvunnede svigerdatter?

Til toppen

Andre utgaver

De usynlige
Bokmål Ebok 2013

Flere bøker av Stef Penney:

Om forfatter
Stef Penney debuterte med den historie romanen I ulvenes skygge, og stakk av med Storbritannias mest prestisjetunge litterære pris - Costa Book of the Year 2006.
Hennes tredje bok på norsk, Under Polarstjernen, utgis høsten 2019.

Stef Penney vokste opp i Edinburgh. Etter å ha tatt eksamen i filosofi og teologi ved Bristol University begynte hun som filmskaper og studerte film og TV ved Bournemouth College of Art. Etter å ha tatt eksamen, ble hun valgt ut til Carlton Television New Writers Scheme og har siden skrevet og regissert to filmer.