De tre utvalgte av H.L. Dennis (Ebok)
Ebok

De tre utvalgte (Ebok)

Forfatter:

Aleksander Melli (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2013
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 3.06 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Power of Three
Oversatt av: Melli, Aleksander
ISBN/EAN: 9788202398910
Alder: 9 - 13
Omtale De tre utvalgte
Klarer tre barn å knekke en ugjennomtrengelig kode i et 500-årig manuskript som har drevet voksne, profesjonelle kodeknekkere fra vettet i årevis? Ingen vet, men Brodie, Hunter og Tusia er rede til å forsøke. Ingen av dem har fylt 14 år.
Koden som skal knekkes befinner seg i et beryktet manuskript ved navn MS 408. Dette eksisterer også i virkeligheten, og ble funnet i en villa i Italia i 1912. Boken var full av underlige tegninger – og tekst i kodeform.
Under andre verdenskrig var noen av verdens beste kodeknekkere samlet på ”Station X”, Bletchley Park, i England for å forsøke å trenge igjennom mysteriet. De mislyktes. Nye forsøk ble gjort på 60-tallet – til ingen nytte.
Men hva om MS 480 ble undersøkt fra en annen kant, med friske øyne? I H.L. Dennis' historie fører dette spørsmålet til at tre barn kalles inn til Station X for å gi seg i kast med manuskriptet.
Brodie, Hunter og Tusia er ikke redde for utfordringer, og gyver løs med stor vigør. Men det tar ikke lang tid før de skjønner at noen er villige til å ta liv for å hindre dem.
Hva er det som skjuler seg i MS 480?

Til toppen

Andre utgaver

Flammens barn
Bokmål Ebok 2013