De tolv (Nedlastbar lydbok)

Serie: Passage-serien 2

Forfatter:

Geir Uthaug (Oversetter)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2018
Innleser: Lindtner, Lasse
Spilletid: 24:52
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Twelve
Oversatt av: Uthaug, Geir
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788202697310
Kategori: Romaner
Omtale De tolv

I sin internasjonalt bestselgende og kritikerroste roman Overgangen – Den første skapte Justin Cronin en uforglemmelig verden som var i total omveltning på grunn av et statlig eksperiment som gikk veldig galt. Nå utvides perspektivet, og intensiteten forsterkes idet den episke fortellingen blir videreført med De Tolv. Endetiden var bare begynnelsen. Idet den menneskeskapte apokalypsen utfolder seg, forsøker tre mennesker å orientere seg i kaoset. Lila, lege og kommende mor, er helt knust av all volden og smitten som sprer seg, men fortsetter å planlegge for barnets fremtid, samtidig som samfunnet løses opp rundt henne. Kittridge, kjent for verden som «Denvers siste skanse», er blitt tvunget til å flykte fra sitt sikre sted og er nå ute på veien. Han forsøker å unngå de smittede, er godt bevæpnet, men alene og veldig klar over at en tank bensin bare kan ta ham et stykke på veien. April er en tenåring som kjemper for å holde sin lillebror trygg i et landskap preget av død og ødeleggelse. Disse tre vil forstå at de ikke er helt overlatt til seg selv – og at det er i fellesskap det ligger håp, selv på den mørkeste natt. Hundre år frem i tid slåss Amy og de andre for menneskehetens frelse… uten å kjenne til at reglene har endret seg. Fienden har utviklet seg, en ny mørk orden har steget frem med en visjon om en fremtid uendelig mye mer skremmende enn utryddelsen av menneske. Hvis De Tolv skal falle, må en av de som er ute etter å tilintetgjøre dem betale en dødelig pris.

Til toppen

Andre utgaver

De tolv
Bokmål Innbundet 2013
De tolv
Bokmål Heftet 2014
De tolv
Bokmål Ebok 2013

Flere bøker av Justin Cronin:

Om forfatter

Justin Cronin (f. 1962 i New England) er en amerikansk forfatter. Han har blant annet vunnet PEN/Hemingway Award, Stephen Crane Prize og Whiting Writer's Award for sine bøker.

Cronins science fiction-/fantasytrilogi The Passage har begeistret lesere verden over. I bøkene kombinerer Cronin det beste fra en litterær romantradisjon med fortellerdriv og forrykende spenning.

Bøker i serien