De sultne og de mette av Timur Vermes (Ebok)
Ebok

De sultne og de mette (Ebok)

Forfatter:

Astrid Nordang (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2019
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 4.57 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Die Hungrigen und die Satten
Oversatt av: Nordang, Astrid
ISBN/EAN: 9788202645359
Kategori: Romaner
Omtale De sultne og de mette

Tyske Timur Vermes brakdebuterte som romanforfatter i 2012 med Han er her igjen. Historien om Adolf Hitler som dukker opp igjen i Berlin i våre dager, ble en enorm internasjonal suksess.

Nå er Timur Vermes endelig tilbake. De sultne og de mette gikk rett inn på førsteplass på den tyske bestselgerlista.

I sin nye bok fortsetter Vermes med sin karakteristiske og underholdende satire over mediesamfunnet og udugelige politikere. Vi skal et par år frem i tid; Europa har stengt grensene for flyktninger og migranter. Rett sør for Sahara har det oppstått gigantiske leirer der folk venter og venter uten at det skjer noe. En dag kommer en tysk tv-stjerne, Nadeche Hackenbusch, på besøk til en av de største leirene, og en ung og oppfinnsom flyktning ved navn Lionel ser en mulighet han ikke kommer til å få igjen. Sammen med 150.000 andre flyktninger utnytter han tv-publikummets oppmerksomhet og tar fatt på Den store marsjen mot Europa. Og samtidig som Nadeche, Lionel og flyktningene vinner publikum, og tv-kanalene setter nye seer- og reklamerekorder, så er politikerne hjelpeløse.

Jo nærmere flyktningtoget kommer Tyskland, jo større blir utfordringen for politikerne. Og Europa må stille seg de to grunnleggende spørsmålene: Hva skal vi gjøre med dette? Og hvilket Tyskland, hvilket Europa vil vi egentlig leve i?

Til toppen

Andre utgaver

De sultne og de mette
Bokmål Innbundet 2019

Flere bøker av Timur Vermes:

Om forfatter

Tyske Timur Vermes (f. 1967) erobret verden med Hitler-romanen Han er her igjen. I De sultne og de mette byr han på mer av sin språklekende og medrivende samfunnssatire – mot en alvorlig bakgrunn.