De som er i storm og fare (Innbundet)

Forfatter:

Henning Kolstad (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 384
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Those in peril
Oversatt av: Kolstad, Henning
ISBN/EAN: 9788202362645
Kategori: Krim
Omtale De som er i storm og fare

Hazel Bannock er eier av et stort, globalt oljeselskap. Hennes datter, Cayla, er om bord i deres yacth da den blir angrepet av Somaliske pirater.

Major Hector Cross er en tidligere elitesoldat som leder sitt eget sikkerhetsselskap, Cross Bow Security. Han har ansvar for oljeselskapets sikkerhet. Men hans lojalitet til Bannock familien går langt utover det hans plikter skulle tilsi.

Piratene ber om en overveldende stor sum i løsepenger, og kompliserte politiske og diplomatiske hensyn gjør det vanskelig å gripe inn.

Etterhvert blir det klart at Cayla i sin fangenskap blir utsatt for en grusom tortur, og Hazel ber Hector Cross om hjelp til å redde sin datter. Hazel og Hector er fast bestemt på å ta loven i egne hender om det er det som skal til.

Les mer om boken her.

Til toppen

Andre utgaver

De som er i storm og fare
Bokmål Ebok 2011
De som er i storm og fare
Bokmål Lydbok MP3-CD 2011
De som er i storm og fare
Bokmål Nedlastbar lydbok 2011
De som er i storm og fare
Bokmål Heftet 2012

Flere bøker av Wilbur Smith:

Anmeldelser De som er i storm og fare
"De som er i storm og fare bærer på hver eneste side preg av å være skrevet av en forfatter som elsker det han driver med."Torbjørn Lysebo Ekelund, Dagbladet

Til toppen

Om forfatter

I 2014 kunne Wilbur Smith feire sitt 50-årsjublileum som forfatter. Gjennom flere tiår har han underholdt lesere over hele verden med sitt eventyrlige historier fra det afrikanske kontinentet. 37 spenningsbøker er det blitt, og alle er oversatt til norsk. Han er en av verdens mest leste forfattere med 120 millioner solgte bøker.