De gudløse av Naomi Wood (Ebok)
Ebok

De gudløse (Ebok)

Forfatter:

Bjørn Alex Herrman (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2012
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.0 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Font Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: The godless boys
Oversatt av: Herrman, Bjørn Alex
ISBN/EAN: 9788281691735
Kategori: Romaner
Omtale De gudløse

Hvis du ble tvunget til å leve med eller uten gudstro, hva ville du velge? Handlingen i De gudløse er lagt til vår nære fortid, på en fiktiv øy i Nordsjøen utenfor kysten av Storbritannia. I England har religiøs ekstremisme ført til at landet er kontrollert og styrt av Kirken, mens alle medlemmer av Sekulærbevegelsen er blitt forvist til Øya. Der er all religionsutøvelse forbudt, og en fanatisk guttegjeng overvåker samfunnet, på jakt etter troende som de kan terrorisere. Når en engelsk jente ankommer Øya for å finne sin mor, som forsvant sporløst fra England for ti år siden, blir hun raskt en brikke i guttegjengens nådeløse spill om makt, kontroll og kjærlighet. Et spill som ubønnhørlig driver dem mot undergangen. De gudløse er både en thriller og en svært tidsaktuell fabel om ekstremisme og makt. "En gripende, velskrevet fortelling." -The Observer

Til toppen

Anmeldelser De gudløse

«Tre gode grunner for å lese denne boken: Ideen er god. Den er godt skrevet. Den er spennende … Wood har med De gudløse levert en historie som fengsler helt fra starten. Lenge leste jeg den som en annerledes kriminalroman, eller en thriller, i påvente av nye forbrytelser. Men lesingen endret seg, fordi dramaet blir mye større enn en uoppklart forbrytelse, den blir en utforskning av mennesker med et tvetydig forhold til landet de er avskåret fra og guddommen de har avvist.»

Tarald Aano, Stavanger Aftenblad

Til toppen

Om forfatter
Naomi Wood er oppvokst i Hong Kong og har bodd i England og Frankrike. Hun studerer litteratur. De gudløse er hennes første roman.