De fordømtes dronning (Heftet)

Forfatter:

Jón Sveinbjørn Jónsson (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 576
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Queen of the Damned
Oversatt av: Jónsson, Jón Sveinbjørn
ISBN/EAN: 9788202301057
Omtale De fordømtes dronning

Bok nr. 3 i Ann Rice bestselgende vampyrkrønike.

Rockestjernen og vampyren Lestat forbereder en stor live-konsert i San Francisco, uvitende om at hundrevis av vampyrer vil være blant fansen denne kvelden, forpliktet til å ødelegge ham før han risikerer å avsløre dem.

Over hele verden hjemsøkes en gruppe menn og kvinner, både vampyrer og dødelige, av lidenskapelige drømmer om vakre, rødhårete kvinnner som går under i voldsomme pinsler. De trekkes mot hverandre i en pilgrimsferd som fører til en skremmende skjebne.

Lestat's reise for å søke etter opprinnelsen til vamyr-rasen vekker Akasha, De fordømtes dronning og alle vamyrers mor, fra hennes 6000 år lange søvn. Hun er våken og rasende. Disse hendelsene flettes sammen i det 19. århundre der skjebnen til de levende og de levende døde vil bli omskrevet.

Til toppen

Om forfatter
Anne Rice har skrevet en rekke romaner, og måned etter måned er hennes bøker på bestselgerlistene i USA og andre land. Hennes særegne evne til å mane fra det uhørt nifse og dragende erotisk-vakre, har etter hvert gjørt henne til en kultforfatter og sikret henne en posisjon blant verdens mest leste forfattere.