De døde dukkenes sommer (Heftet)

Forfatter:

Christian Rugstad (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 352
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: El Verano de Los Juguetes Muertos
Oversatt av: Rugstad, Christian
ISBN/EAN: 9788202577476
Kategori: Krim
Omtale De døde dukkenes sommer

Politimannen Héctor Salgado har vært suspendert en tid, men er nå tilbake i tjeneste ved politikammer i Barcelona. Han får i oppdrag å etterforske en tilsynelatende enkel sak: En tenåringsgutt fra overklassen har begått selvmord ved å kaste seg ut fra et takvindu. Men var det et selvmord? Salgado og hans kollega nøster opp tråder som fører tilbake til en sommer som alle har glemt, sommeren da lille Iris druknet. Effektiv og drivende spenning for alle Barcelona-fans!

Til toppen

Andre utgaver

De døde dukkenes sommer
Bokmål Ebok 2018
Anmeldelser De døde dukkenes sommer

Heftig spansk krim 02.01.2018

«Antonio Hill lykkes bra i sin debut med heftig latinsk sex og vold i Barcelona.»

Gunnar Gran, Stavanger Afteblad

«Ved hjelp av gjennomtenkte og nennsomme virkemidler, tilfører han det flere og flere interessevekkende fasetter. De toneangivende personene trer i fokus samtidig som deler av dem forblir skyggelagte. Det er alltid noe vi ikke får helt tak på, som glipper unna. Med andre ord settes det hederskronede mysteriet i høysetet. En prosess som gjør leseren til en undrende og vitebegjærlig co-pilot i etterforskningen, og ikke en passivisert og halvt svimeslått tilskuer til enda et sjelløst blodbad regissert av en seriemorder-fiksert forfatter.»

Pål Gerhard Olsen, Aftenposten

Frisk debut

«(...)når det hele skjer i Barcelona, med kvinnehandel og innvandringskulturen som krydder, blir det brått litt heftigere. Troverdig er det også. En frisk debut dette.»

Per-Magne Midjo, Trønder-Avisa

Til toppen

Om forfatter
Antonio Hill er født i 1966 og oversetter engelskspråklig litteratur til spansk. De døde dukkenes sommer er første bok i en serie om politimannen Héctor Salgado.