Datter av øyeblikket (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 1998
Antall sider: 186
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202170561
Omtale Datter av øyeblikket

Hun har skapt en bok som både opplyser og river med på en og samme tid. Det skyldes først og fremst bokens renskårne og poetiske språk og det møysommelige utvalgte faglige innholdet. Fædrelandsvennen

Boken er en fascinerende reise på flere plan: bakover i tid, innover i eget sinn og inn i mystikkens verden. Den handler om østlig og vestlig religionsfilosofi, mystisk virkelighetsforståelse og forholdet mellom kropp og sjel.

Til toppen

Om forfatter

Ragnhild Nilsen er dramatiker og pedagog, utdannet Cand. Music, har M.A. grad fra USA i kommunikasjon og bevegelsesterapi. 15 års erfaring som kursleder og bedriftsrådgiver har gitt henne en sterk posisjon i næringslivet.

Som forfatter spiller hun på flere strenger og kombinerer det poetiske og det faglige på en elegant måte. Hennes dype innsikt og faglig kunnskap parret med en enestående formidlingsevne og humor, gjør bøkene hennes både lettleste og berikende. De fleste av bøkene hennes hører inne under sjangeren faction. Denne sjangerens dobbelthet uttrykker noe av to-sidigheten i henne. Hun forklarer valget av sjanger slik:"Denne formen er helt naturlig for meg. Jeg er både pedagog og kunstner. Derfor ønsker jeg både å formidle og sprenge kunnskap."

Bøkene, foredragene og kursene står hver for seg på egne ben. Bøkene kan leses som selvstudium eller de kan understøtte kursene.