Dårlig karma (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Forlag: Bazar
Språk: Bokmål
Originaltittel: Mieses Karma
ISBN/EAN: 9788280877574
Kategori: Romaner
Omtale Dårlig karma

David Safiers Dårlig karma er boken som har fått Europa til å le! Når Kim Lange, glamorøs tv-stjerne med stort ego, får den ettertraktede store journalistprisen, burde hun glede seg over å ha nådd toppen av sin karriere. Men dagen har vært kjip. Det kjipeste øyeblikket er da hun får en brennende vaskeservant fra en avdanket russisk romstasjon i hodet og kommer til seg selv i en maurtue, med seks ben, følehorn og stor rumpe. Dette er prisen hun må betale for at hun har samlet opp mye dårlig karma. Men Kim har faktisk ikke lyst til å være maur. Altså må hun begynne å samle god karma. På sin vei opp - og ned - på reinkarnasjonsstigen møter hun mange utfordringer og fristelser, og erfarer at det ikke er tilfeldig om du gjenfødes som tarmbakterie, hamster eller hund. Kim er fast bestemt på å gjenforenes med sin familie, og fyller møysommelig opp sin karmakonto. Men ting går ikke alltid etter planen ...

«En hemningsløst sprø, vittig, absurd og underholdende roman full av påfunn og ablegøyer.» Stavanger Aftenblad

«Velskrevet, gøyal og totalt surrealistisk!» KK

«David Safier er det barnet som Fay Weldon og Woody Allen aldri fikk sammen.» Weekendavisen, Danmark

«Det her er den galeste og morsomste boken jeg har lest på lenge.» LitteraturMagazinet, Sverige

«... skarp, velskrevet og morsom - en eksplosiv blanding.» Publishing Trends, USA

«Herlig, intelligent og varm.» Le Monde des Livres, Frankrike

«En sprø idé, en bok fylt av merkverdige innfall.» Brigitte, Tyskland

Til toppen

Andre utgaver

Dårlig karma
Bokmål Heftet 2012
Dårlig karma
Bokmål Ebok 2012
Om forfatter
David Safier (f. 1966) er en av Tysklands mestselgende forfattere de siste årene. Hans store gjennombrudd var Dårlig karma, som solgte i 2 millioner eksemplarer bare i Tyskland, og er utgitt i en rekke land. Den ble kalt «romanen som fikk Europa til å le».

David Safier er utdannet journalist og har jobbet med radio og tv før han på 1990-tallet begynte å skrive filmmanus. Han var hovedforfatteren til komiserien Berlin, Berlin, som blant annet fikk en Emmy-pris.