Dårlig karma (Heftet)

Forfatter:

Astrid Nordang (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 286
Forlag: Bazar
Språk: Bokmål
Originaltittel: Mieses Karma
Oversatt av: Nordang, Astrid
ISBN/EAN: 9788280874634
Kategori: Romaner
Omtale Dårlig karma

David Safiers debutroman Dårlig karma er boken som har fått Europa til å le!

Vi møter den vellykkede programlederen Kim Lange som lenge har ønsket seg den tyske fjernsynsprisen. Nå har hun omsider fått den. Bare synd at hun samme kveld får et slag i hodet av avfall fra en russisk romstasjon. I ettertid forstår Kim at hun har samlet opp mye dårlig karma. Regningen kommer raskt. Kim kommer til seg selv i maurtue, med seks ben, følehorn og tykk rumpe. Men Kim har ikke lyst til å samle kakesmuler, og hun kan heller ikke tillate at mannen trøster seg med en annen. Hva nå? Det finnes bare en utvei: God karma må til for at hun skal komme opp på reinkarnasjonsstigen.

Til toppen

Andre utgaver

Dårlig karma
Bokmål Ebok 2012

Flere bøker av David Safier:

Om forfatter
David Safier (f. 1966) er en av Tysklands mestselgende forfattere de siste årene. Hans store gjennombrudd var Dårlig karma, som solgte i 2 millioner eksemplarer bare i Tyskland, og er utgitt i en rekke land. Den ble kalt «romanen som fikk Europa til å le».

David Safier er utdannet journalist og har jobbet med radio og tv før han på 1990-tallet begynte å skrive filmmanus. Han var hovedforfatteren til komiserien Berlin, Berlin, som blant annet fikk en Emmy-pris.