Dårekisten av Christopher Grøndahl (Ebok)
Ebok

Dårekisten (Ebok)

Serie: Lucinda Mørk 2

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2011
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.14 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788202373481
Kategori: Romaner
Omtale Dårekisten
Andre bok i serien om Lucinda Mørk. Vår heltinne er i Oslo på jakt etter spor som kan føre henne nærmere en forklaring på hva listen med prominente nordmenn betyr. Med politiet i hele jakter hun sannheten.
Rundt omkring i Oslo begynner det å dukke opp lik av innvandrere der organer mangler, tennene er fjernet og ansiktet ødlagt av syre. Er det en sammenheng mellom dem og listen Lucinda har? Og hvem er det som følger etter Lucinda når det ikke er politiet?

Til toppen

Andre utgaver

Dårekisten
Bokmål Heftet 2012
Dårekisten
Bokmål Nedlastbar lydbok 2017

Flere bøker av Christopher Grøndahl:

Anmeldelser Dårekisten

«I disse forrykende bøkene, hvor det skjer noe nytt rundt hver sving, blir du likevel glad i Lucinda Mørk og håper hun skal lykkes. Jeg håper det kommer flere bøker fra Christopher Grøndahl og Arne Svingen. For disse bøkene må være noe av de beste norske krimbøkene som er skrevet!»

Astrid Terese Skjeggerud, Bokblogg Betraktninger

Kvinnelig utgave av Harry Hole
«Faktisk minner hun [Lucinda Mørk] om en kvinnelig utgave av Jo Nesbøs Harry Hole og det betyr vel at forfatterduoen Grøndahl/Svingen har truffet godt. Boka er spennende, gjør vendinger som man ikke helt hadde regnet med og har et persongalleri som er meget interessant. Jeg har så absolutt latt meg begeistre av Lucinda Mørk [...] Jeg likte debuten godt, oppfølgeren er mer enn godkjent og jeg gleder meg allerede til den neste boken med Mørk i hovedrollen.»

Helge Kjøniksen, Moss Avis

Fartsfylt samarbeid
«Christopher Grøndahl og Arne Svingen har skapt en krimheltinne som får Lisbeth Salander til å framstå som fargeløs og alminnelig. [...] Dramaturgien har de to forfatterne god kontroll på, og språket løper uanstrengt»

Torbjørn Ekelund, Dagbladet

Politi på rømmen
«Forfatterduoen Christopher Grøndahl og Arne Svingen er ingen førstereisgutter i krimmarkedet, og de leverer her en gjennomført og underholdende vare. [...] Forfatterne har godt språk, stram regi og setter leseren i den rette stemningen fra start av»

Monika Nordland Yndestad, Bergensavisen

Ny, tøff detektiv
«Plottet i «Dårekisten» er fiffig og overraskende. Mørk nøster opp trådene og finner sammenhengen. Kriminalromanen er altså både spennende og actionfylt. Forfatterne Grøndahl og Svingen har skapt en ny etterforsker i norsk toppklasse. Hun er tøff, men sårbar med en dyster fortid. Vi gleder oss til å følge henne i fortsettelsen.»

Kjell Einar Øren, Haugesunds Avis

Temposterk thriller
«Med eksemplarisk dramaturgi følger forfatterparet Svingen & Grøndahl opp sin introduksjon av Lucinda Mørk som litterær krimhelt. Om henne vil jeg lese enda mer. [...] Her er spenning så det holder. Gode vendepunkt og hyppige temposkift holder leseren fast.»

Per Ivar Henriksbø, Gudbrandsdølen Dagningen

Til toppen

Om forfatter

Christopher Grøndahl (1969 - ) Forfatter og dramatiker.

Debuterte i 1998 med romanen "Den sjette søvn". Ibsenprisen 2007 for hørespillene "Tundra" og "Silent Winds of Blackpool". Initativtaker til og manusforfatter for spillefilmen "Nokas" (2010) som han også vant Amandaprisen for.

http:/christopher.grondahl.no

Bøker i serien