Damer med hjerterom (Innbundet)

Serie: Serien om Mma Ramotswe 6

Forfatter:

Toril Hanssen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2007
Antall sider: 240
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: In the Company of Cheerful Ladies
Oversatt av: Hanssen, Toril
Serie:
Serienummer: 6
ISBN/EAN: 9788202248833
Kategori: Romaner og Krim
Omtale Damer med hjerterom

Mma Ramoswe er omsider blitt gift med JLB Matekoni og forretningen går bra. Til tross for det, klarer Mma naturligvis ikke å overse en bønn om hjelp fra en kvinne som kommer til henne med en spesielt ulykkelig tildragelse. Men dessverre kommer en uheldig historie med Mma's hvite kassevogn og en sykkel, samt en alvorlig uenighet mellom Mma's assistent og en av de ansatte på Matekonis verksted, i veien for etterforskningen.

Til toppen

Andre utgaver

Damer med hjerterom
Bokmål Ebok 2013
Damer med hjerterom
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016

Flere bøker av Alexander McCall Smith:

Om forfatter

Alexander McCall Smith ble født i Zimbabwe og fikk sin utdannelse der og i Skottland. Han er professor i medisinsk jus ved universitetet i Edinburgh og er aktiv i en rekke nasjonale og internasjonale fora for bioetikk. Hans første bok på norsk var Damenes detektivbyrå nr 1 (2004), og er den første boken om Mma Ramotswe og hennes hverdag som Botswanas første kvinnelige detektiv.

Forfatterskapet inneholder bøker om medisinsk jus, om strafferett og filosofi såvel som en rekke barnebøker, novellesamlinger og romaner. Han har undervist ved forskjellige afrikanske universiteter -- blant annet i Botswana der han var bosatt i en periode.

Bøker i serien