Cappelens nye kokebok

Wenche Andersen, 2006, Heftet, Bokmål
201,–
Utsolgt, annen utgave skaffes.

Omtale

Nå i heftet utgave!

• 1500 oppskrifter
• 640 sider
• et vell av foto og illustrasjoner
• plansjer med nye råvarer, krydder og ingredienser
• hverdagsmat, helgemat og festmat
• moderne retter og den beste tradisjonsmaten
• internasjonale retter og nye smaker
• mye grønt og lett, allsidig og variert
• spesialoppslag om blant annet hvitløk, oliven, kapers, chili, olje og eddik, eksotiske frukter, nøtter og frø i maten, dyrking av bønnespirer, og med gode råd til vegetarianere

Wenche Andersen (red.) er utdannet kokk og kostholdsøkonom og var i flere år tilknyttet Opplysningskontoret for kjøtt før hun i 1994 fikk ansvaret for matinnslagene i TV2s populære frokostsendinger «God morgen Norge». Hun har også gitt ut flere bøker og vært fast bidragsyter i bladene Kvinner og Klær, Mat & Drikke og Matlyst. Under fagmessen Buffet i Stavanger i 2003 ble hun hedret med prisen «Årets matformidler 2002».