Bursdagen av Carol Wyer (Nedlastbar lydbok)

Bursdagen (Nedlastbar lydbok)

Serie: Natalie Ward 1

Forfatter:

Unni Rom Stueland (Oversetter)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2020
Innleser: Jensen, Renate Katralen
Spilletid: 8:02
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Birthday
Oversatt av: Stueland, Unni Rom
Serie:
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202671020
Kategori: Krim
Omtale Bursdagen

Fem år gamle Ava er i bursdag, men hun kommer aldri hjem igjen. Da en liten jente forsvinner fra et bursdagsselskap som holdes på et hagesenter, er politiet forvirret over mangelen på spor i saken. To år senere blir liket av henne funnet, men ikke lenge etter forsvinner en annen liten jente. Hun hadde også vært i bursdagsselskapet to år tidligere. Politietterforsker Natalie Ward mener det er sannsynlig at Ava og Audrey ble drept av noen de kjente, og hun finner raskt ut at det er flere hull i alibiet til Avas mor. Da hun graver dypere i saken, blir hun overbevist om at faren heller ikke forteller hele sannheten. Så blir en tredje jente borte! Klarer Natalie å stanse morderen før enda flere uskyldige liv blir tatt?

«Utrolig bra! Jeg ble umiddelbart fenget, og hadde lest hele boken da klokken var 3 på morgenen.» Goodreads 5 stjerner. Perfekt for alle som liker Karin Slaughter

Til toppen

Andre utgaver

Bursdagen
Bokmål Ebok 2019

Flere bøker av Carol Wyer:

Om forfatter

Carol Wyer er prisvinnende forfatter og stand up-komiker. Hun har skrevet flere bøker i serien med politietterforsker Robyn Carter. Liten jente forsvunnet er den første i serien, og denne gripende thrilleren suste rett inn på Kindles bestselgerlister og var blant USA Todays topp 150 bestselgere. Bøkene i serien med politietterforsker Robyn Carter kan leses uavhengig av hverandre. Hun skriver også serien med politietterforsker Natalie Ward.

Bøker i serien