Bukkene Bruse på badeland + Bukkene Bruse vender tilbake (2-i-1) (Innbundet)

Serie: Bukkene Bruse 

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 96
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Bukkene Bruse
ISBN/EAN: 9788202605803
Kategori: Bildebøker og Populære figurer
Alder: 4 - 8
Omtale Bukkene Bruse på badeland + Bukkene Bruse vender tilbake (2-i-1)

Ingen omtale

Til toppen

Flere bøker av Gry Moursund og Bjørn F. Rørvik:

Om forfatter
Gry Moursund (f. 1969) er oppvokst i Nordland, nå bosatt i Oslo. Hun er utdannet innen illustrasjon og grafisk design ved Statens håndverks- og kunstindustriskole. I 1999 begynte hun å illustrere bildebøker, og hun har siden det mottatt en rekke priser for illustrasjonene sine. Gry Moursund er søster til barnebokforfatter og -illustratør Jill Moursund.

Bjørn F. Rørvik er født i 1964. Han er oppvokst i Østre Jevnaker på Hadeland, nå bor han på Oppsal i Oslo. Rørvik er en av våre mest anerkjente barnebokforfattere, og kanskje mest kjent for bøkene om Bukkene Bruse, i tillegg til Reven og Grisungen-serien. Sammen med illustratør Ragnar Aalbu står han også bak detektivserien for barn om mesterdetektiven Purriot. Bøkene hans er fulle av humor og morsomme påfunn, og flere av dem er solgt til utlandet.

Før han ble forfatter, jobbet Bjørn F. Rørvik med film- og videoproduksjon, som frilanser for lokalavis, kinomaskinist og radiotekniker. Han har utdannelse i Media og kommunikasjon fra Distriktshøgskolen i Volda.

Bjørn kan ganske mye om fugler og dyr og liker å reise rundt i Norge på forfatterbesøk.


Bøker i serien