Brent (Heftet)

Forfatter:

, Sigrid Grande (Oversetter)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 496
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Burning
Oversatt av: Grande, Sigrid
ISBN/EAN: 9788202492564
Kategori: Underholdningsromaner
Omtale Brent

En ung kvinne setter seg inn i en drosje etter en fuktig kveld på byen. Da drosjesjåføren ikke kjører den veien hun har bedt om, skjønner hun at noe er galt. Hun har lest om morderen som i media går under navnet «Ildmannen». Så langt har han slått i hjel fire unge kvinner, for deretter å sette fyr på likene i avskjermede parkområder i London.

Kriminalbetjent Maeve Kerrigan blir tilkalt tidlig neste morgen da et femte offer blir funnet. Maeve er ung og ambisiøs, og ivrig etter å markere seg i drapsavsnittet. Men hverken de mannlige kollegene eller kjæresten gjør det enkelt for henne. Da hun blir satt til å finne ut mer om det siste offerets bakgrunn, møter hun Louise, som gir et helt annerledes bilde av offeret. Jo mer Maeve får vite om Rebecca Haworths fortid, desto mer innbitt blir hun på å finne den skyldige.

Men hvordan finne en morder som ingen har sett, og når det som finnes av bevis, har gått opp i røyk?

«Psykologisk interessant plott og komplekse, gjennomtenkte karakterer.» IRISH INDEPENDENT

«Kløktig, kompleks og intrikat. Denne kommer du til å huske lenge.» LEE CHILDTil toppen

Om forfatter

Jane Casey er opprinnelig fra Dublin, men bor nå i London. Gjennom mannen, som er skrankeadvokat, får Jane Casey unik tilgang til den kriminelle underverdenen. Det røffe og mørke særpreget i bøkene har gjort Casey til internasjonal bestselger og kritikerfavoritt i England.