Blomster og blod (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2000
Antall sider: 313
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202201371
Omtale Blomster og blod
I denne romanen går en iskald og uberegnelig seriemorder løs i tilsynelatende fredelige Trøndelag. To krimjournalister blir viklet inn i en sak som er mer omfattende og skremmende en noe annet de har dekket.

Fredrik Skagen har fått strålende mottagelse for sine siste kriminalromaner: Nattsug, Rekyl og Blackout. Blomster og blod bok viser på nytt en spenningens mester i storform.

Til toppen

Andre utgaver

Blomster og blod
Bokmål Heftet 2008
Blomster og blod
Bokmål Ebok 2010
Om forfatter

Fredrik Skagen ble født i Trondheim i 1936, er gift og har to barn. Han debuterte i 1968 med romanen Jakten etter Auriga og er en av Norges mest produktive, mest oversatte og mest prisbelønnede forfattere. Siste utgitte roman er den kritikerroste God natt, elskede fra 2007.

Skagen har gjort stor lykke med de åtte bøkene om falskmyntneren og antihelten Morten Martens. Flere av de andre krimromanene refererer til et univers rundt Trondheim politikammer, men blant de hittil 33 utgitte bøkene finnes det også «vanlige» romaner, barnebøker og et par rent dokumentariske.

Skagen har skrevet siden han var guttunge. Han satset først på en karriere som bibliotekar og jazzmusiker, men har vært forfatter på heltid siden 1976. Den første lydboka som ble utgitt i Norge var for øvrig Skagens krimroman Forræderen.