Blodspor (Heftet)

Serie: Legdebarna 6

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 256
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Serie: Legdebarna
Serienummer: 6
ISBN/EAN: 9788202329143
Kategori: Serieromaner
Omtale Blodspor

Aksel blir offer for en stor misforståelse. Nesten samtidig opplever Karoline noe som gjør at hun vil bort fra øya. Hun har fått vite at hun har arvet det vakre glassmaleriet etter kapellan Pedersen, og drar hjem til Skrinnvær for å se om arvestykket kan være verdt noe. Vel hjemme ser hun at det har skjedd store forandringer med både Marte og Lars. Håpet om å kunne samle familien stiger, men det er avhengig av én person: Væreier Wolden.

”Jeg kan tilby deg en god pris,” sa Wolden. ”Femti kroner! Det ville komme godt med, kan jeg tenke …” Det svimlet for henne. Det var mange penger! For femti kroner kunne hun kjøpe splitter nye sko til alle søsknene. Gunnhild, stakkar, hadde aldri hatt helt nye sko – ikke en eneste gang i hele sitt liv. Femti kroner … Det var nok penger til å klare seg på i flere måneder. Hun kunne kjøpe mel, smør, egg og gryn. De ville ikke mangle noe som helst!

Til toppen

Andre utgaver

Blodspor
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
Om forfatter

Trude Brænne Larssen (f.1967) er født i Tønsberg, men vokste opp i Trondheim. Som tjueåring flyttet hun tilbake til Vestfold, og har bodd der siden. Trude debuterte som romanforfatter da hun var 29 år, med vikingserien "Ulveøyne". Mange år senere skrev hun oppfølgeren "Rimfrost". I tillegg er hun forfatteren bak nåtidsserien “Holmegaard” fra galoppmiljøet, og hun har vært medforfatter av serien “Emilies tid”. Etter 15 års forfatterskap og 69 utgitte romaner har Trude valgt å begynne som journalist på heltid, og hun er fast bestemt på at “Legdebarna” er hennes siste romanserie.

Bøker i serien