Blodroser (Innbundet)

Forfatter:

Inge Ulrik Gundersen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 352
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Blood Rose
Oversatt av: Gundersen, Inge Ulrik
ISBN/EAN: 9788202502362
Kategori: Krim
Omtale Blodroser

Profileringsekspert Clare Hart trekkes inn i en mordetterforskning da en hjemløs tenåringsgutt blir funnet drept. Det ser ut som en metodisk og kynisk avrettelse i den fattige og farlige havnebyen Walvis Bay i Namibia. Et korrupt og klaustrofobisk sted for folk på gjennomreise – der folk vet alt og ingenting om hverandre.

Margie Orford har skrevet nok en samfunnsengasjert og stemningsfull thriller om journalist og profileringsekspert Clare Hart.

Til toppen

Andre utgaver

Blodroser
Bokmål Ebok 2017

Flere bøker av Margie Orford:

Anmeldelser Blodroser

"Romanen er elegant og brutal på samme tid. Språket er godt, og boken er spennende nok til å fortjene et lengre opphold i godstolen."

 
Harald Birkevold, Stavanger Aftenblad

Til toppen

Om forfatter

Margie Orford er en prisvinnende journalist og internasjonalt anerkjent forfatter. Hun har også skrevet Til faste tider, debutromanen i serien om Clare Hart, som har blitt oversatt til mer enn åtte språk. Hun er født i London og vokste opp i Namibia, der handlingen i Blodroser finner sted. Dette er den kritikerroste andre boka i denne serien. Orford er utdannet i Sør-Afrika og bor for tiden i Cape Town med sin mann og tre døtre.