Blodpenger av Chris Ryan (Nedlastbar lydbok)

Blodpenger (Nedlastbar lydbok)

Serie: Matt Browning 1

Forfatter:

Roar Sørensen (Oversetter)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2021
Innleser: Espolin-Johnson, Jonathan
Spilletid: 9:18
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Greed
Oversatt av: Sørensen, Roar
Serie:
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202742126
Kategori: Krim
Omtale Blodpenger

Fem menn. Et tyveri. Et dødelig spill der grådighet, hevn og forræderi er hovedingrediensene. Matt Browning har sluttet som elitesoldat, og har en gjeld på en halv million pund. Betaler han ikke snart, er han en død mann. Da tar MI5 kontakt. De vil at Matt skal stjele 10 millioner i gull og diamanter fra terrororganisasjonen al-Quaeda. Ingen spørsmål vil bli stilt. Matt synes dette er den perfekte forbrytelse: trygg, kjapp og patriotisk. Han samler en gjeng tidligere SAS-soldater og utfører operasjonen. Men etter at pengene er stjålet, er helvete løs. Matts menn blir drept, én etter én – og han vet at han er den neste …

Til toppen

Flere bøker av Chris Ryan:

Om forfatter

Chris Ryan ble født i 1961 i nærheten av Newcastle. I 1984 begynte han i SAS (Special Air Service). I de ti årene han var i tjeneste, deltok han i en rekke åpne og hemmelige operasjoner, blant annet som leder av antiterrorgruppens skarpskytterteam. Under Gulfkrigen var Chris den eneste i et team på åtte mann som greide å flykte fra Irak – tre kolleger ble drept og fire ble tatt til fange. Det var den lengste flukten i SAS’ historie. De siste to årene besto jobben hans av å velge ut og trene rekrutter for avdelingen.

Han skrev om sine opplevelser i bestselgeren The One That Got Away. Denne boken ble også filmet. I tillegg har han skrevet bestselgerne Stand By, Stand By; Zero Option, The Kremlin Device, Tenth Man Down, The Hit List, The Watchman, Land of Fire, Greed, The Increment, Blackout, Ultimate Weapon, Strike Back, Firefight og Who Dares Wins. Chris Ryan’s SAS Fitness Book, Chris Ryan’s Ultimate Survival Guide og Fight to Win er også utgitt på Century.

Chris Ryan underviser i forretningsmotivasjon og sikkerhet og jobber for tiden som livvakt i Amerika.

Bøker i serien