Bli bevisst dine åndehjelpere (Innbundet)

Møte med engler, alver, kraftdyr og forfedre

Forfatter:

Kari Kahrs (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 128
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Working With Spirit Guides
Oversatt av: Kahrs, Kari
ISBN/EAN: 9788202290061
Kategori: Sjel, Kropp, Sinn
Omtale Bli bevisst dine åndehjelpere

Vi er omgitt av positive krefter som kan forbedre tilværelsen for oss på hundrevis av måter. Åndehjelperne våre kan vise seg i mange forskjellige forkledninger – som engler, alver, kraftdyr og tidligere inkarnerte ånder – og alle overbringer sine spesielle gaver og budskap til dem som ønsker å oppleve deres nærvær.

Bli bevisst dine åndehjelpere inneholder praktiske metoder som åpner bevisstheten slik at vi kan få kontakt og kommunisere med vår personlige åndehjelper.

Boken
• forklarer hvordan man kontakter engler, alver, kraftdyr og tidligere inkarnerte ånder
• beskriver praktiske øvelser og ritualer som hjelper oss med å finne ut hvilken åndehjelper som kan være til størst nytte for oss
• viser hvordan bruk av krystaller, eteriske oljer, meditasjon og visualiseringer kan være til hjelp i samarbeidet med åndehjelperne

Ved hjelp av ritualene og øvelsene i Bli bevisst dine åndehjelpere kan vi lære å åpne oss for åndeverdenens kraft slik at vi kan helbredes og vokse!

Til toppen

Om forfatter

Teresa Moorey har skrevet en rekke bøker om oversanselige fenomener, magi, trylleformularer og esoterisk visdom, blant annet Måneastrologiens hemmeligheter og Bli bevisst dine åndehjelpere.