Blåklokkevår (Heftet)

Serie: Arvesynd 15

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Arvesynd
Serienummer: 15
ISBN/EAN: 9788202396121
Kategori: Serieromaner
Omtale Blåklokkevår

Det kommer bud om at Lauras ektemann nummer to er død. Det sies at det var en ulykke, men Mali er ikke overbevist. Og nå er Laura fri igjen.
Men Mali får annet å tenke på når Martin Bakken kommer til gårds. Han har store planer for vevnadene hennes og vil ha henne over til Amerika. Selv har hun lyst – men tør hun? Hun liker ikke tanken på å forlate Ruth, som går rundt med blekt, forstenet ansikt når Samuel er i nærheten. Og så er det Oja – han har begynt å oppføre seg så merkelig denne våren ...

Siden Herborg kom i hus, var Oja blitt forandret. Mali kunne ikke huske sist han hadde vært på Gjelstad og besøkt Ruth Lina. Blikket hennes gikk fra Oja til Herborg. Uten at hun forsto hvorfor, kjente hun seg med ett kald og urolig.

Til toppen

Andre utgaver

Blåklokkevår
Bokmål Ebok 2010
Blåklokkevår
Bokmål Nedlastbar lydbok 2014

Flere bøker av Anne-Lise Boge:

Om forfatter

Anne-Lise Boge (f. 1939) er født og oppvokst på Grünerløkka i Oslo. Hun er utdannet lærer. I mange år var hun også aktiv i hundemiljøet i Oslo, spesielt med golden retrievere. Nå har hun ikke hund lenger, men begge barna har, så hun har fortsatt “nærkontakt” med hunder. Kjærligheten til hund går aldri over, sier hun.
Revmatisme gjorde slutt på lærergjerningen, men ved en tilfeldighet havnet hun i ukebladet Allers. Det var der Arvesynd så verdens lys, da hun ble bedt om å skrive årets “sommerroman”. Siden lanseringen av romanserien Arvesynd 1998 har hun skrevet på fulltid.
Selv om Anne-Lise har hatt sin Ibsenperiode, er det Sigrid Undset som er hennes favorittforfatter. Hun er, og har alltid vært, en lesehest, og setter pris på mange forfattere, både norske og utenlandske. Hun tyr ofte til en god krim for å slappe av, men sier at hun er “altetende” når det gjelder litteratur.
Anne- Lise Boge har to barn og seks barnebarn, og bor i Oslo.

Bøker i serien