Blå netter (Heftet)

Outlander 5

Serie: Outlander 5

Forfatter:

Elisabeth Sætvedt (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 672
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Voyager
Oversatt av: Sætvedt, Elisabeth
Serie: Outlander
Serienummer: 5
ISBN/EAN: 9788202746452
Omtale Blå netter

Blå netter er den femte boken i Outlander-serien av Diana Gabaldon.

Claire har dratt tilbake i tid for å gjenforenes med sin store kjærlighet, Jamie. Skjulte hemmeligheter og nye utfordringer truer med å knuse den skjøre, nye tilliten mellom dem – og så rammer skjebnen på verst tenkelige vis. Sammen tvinges de til å legge ut på en halsbrekkende reise fra Skottland over Atlanterhavet. De havner i det eksotiske Vestindia, der de treffer igjen tidligere bekjentskaper
og kastes inn i politiske intriger og voodoo-magiens mørke mysterier – og med ett kan tidsreisen som har gjenforent dem, være det som tar fra dem det kjæreste de har.

Diana Gabaldons episke romaner har solgt over 26 millioner eksemplarer i 114 land, og ligger også til grunn for den prisbelønte TV-serien Outlander.

«… uforglemmelig fortellerkunst.»
Seattle Times

«Oppløftende, dristig, spennende … Gabaldon spinner trådene i historien på mesterlig vis.»
Locus

«En nydelig blanding av flere ulike sjangere. Etter å ha lest siste side ønsker jeg meg mer.»
Cleveland Plain Dealker

Til toppen

Andre utgaver

Blå netter
Bokmål Ebok 2016

Flere bøker av Diana Gabaldon:

Om forfatter

Diana Gabaldon (f. 1952) skrev den den første Outlander-boken, Under jegermånen, i 1991. I dag er det flere bøker i serien, og da den siste kom, gikk den umiddelbart til topps på den prestisjefulle New York Times-bestselgerlisten. Bøkene er utgitt i 114 land og 33 språk og har solgt over 26 millioner eksemplarer. Forfatteren er utdannet marinbiolog, har doktorgrad i økologi og jobbet som professor før hun ble forfatter på heltid.

I 2014 kom TV-serien Outlander, basert på bøkene. TV-serien har blitt nominert til internasjonale priser, hvorav de mest kjente er Emmy og Golden Globe, og den har også vunnet flere, blant annet under People's Choice Awards.

Tilgjengelige utgaver av Outlander-serien finner du her.

Bøker i serien