Bisk i farta (tegneserie) (Innbundet)

Serie: Bisk 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 40
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
ISBN/EAN: 9788202488642
Kategori: Bildebøker
Alder: 4 - 8
Omtale Bisk i farta (tegneserie)

Til jul får Bisk et par ski av bestefar. Da det endelig blir snø drar Bisk og Siss på skitur. De leker at de er berømte polareventyrere, men plutselig har de gått seg bort. Da er det lurt å kunne fjellvettregler.
Bisk i farta er en spennende og lettlest tegneserie for de yngste. Dette er andre tegneserien om Bisk. "Bisk blir redd" ble nominert til KD-pris for tegneserier.

Til toppen

Flere bøker av Bjørn Ousland:

Anmeldelser Bisk i farta (tegneserie)

Lærer barn å overleve skituren

"Bjørn Ouslands Bisk er en fin og pedagogisk barnetegneserie. [...] Ousland tegner med fargestifter og med humor og spenning tilpasset målgruppen på mellom fire og åtte år. I denne femte boken i serien drar Bisk på hyttetur sammen med foreldrene sine og vennen Siss, og det blir fort dramatisk når Bisk og Siss blir fanget i en snøstorm. Med paralleller til sine egne bøker om Nansen og Amundsen klarer Ousland (som for øvrig er bror til polfarer Børge Ousland) å fortelle barna om fjellvettreglene på en naturlig måte."

 
WALTER N. WEHUS, BERGENS TIDENDE

Til toppen

Om forfatter

Bjørn Ousland er født i 1959 i Oslo, men vokste opp og bor nå på Nesodden. Han er utdannet som tegneserieskaper i USA, og har mottatt flere priser for sine tegneserier og barnebokillustrasjoner.

Tegneseriene hans er utgitt i USA, Danmark, Sverige og Finland. Ousland er innkjøpt av Nasjonalbiblioteket, og har hatt flere separatutstillinger.

Bøker i serien