Bevisst pust (Ebok)

Pusteøvelser for bedre helse og mer energi

Forfatter:

Kari Kahrs (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2017
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.54 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: And Breathe
Oversatt av: Kahrs, Kari
ISBN/EAN: 9788202568009
Kategori: Selvutvikling og Helse og psykisk helse
Omtale Bevisst pust

Lær deg hvordan du kan utnytte pustens kraft for å lindre bekymringer og stress, bedre imunforsvaret og forholde deg til sinne og depresjon på en kontruktiv måte. I prosessen opplever du at du føler deg roligere samtidig som du får mer energi, at du blir fokusert samtidig som du er avslappet.

Boken er en praktisk guide som med enkle øvelser viser deg hvordan du kan bruke pusten bevisst som meditasjon, uten egentlig å meditere. Med denne boken får du hjelp til å gi slipp på uønskede følelsesmønstre, traumer og spenninger, du får enkle og lette pusteøvelser å følge, gode tips tips og nyttige case studies.

Forfatter Rebecca Dennis er grunnleggeren av breathingtree.co.uk og pustecoach. Hun slet med depresjon i nesten 20 år før hun oppdaget transformational breathing eller bevisst pust. Hun har en lang liste med klienter hun coacher – og hun hjelper dem med problemer som inkluderer stress, angst, avhengighet, misbruk, depresjon, ME, traume, søvn, fokus, fysiske problemer og lav selvfølelse. I boken tar forfatteren utgangspunkt i sin egen historie, gir tips og beskriver konkrete pusteøvelser som gir energi og styrke til å akseptere oss selv og stå bedre i motgang.

Til toppen

Andre utgaver

Bevisst pust
Bokmål Heftet 2019
Om forfatter

Rebecca Dennis er grunnlegger av www.breathingtree.co.uk. Hun er sertifisert pusteveileder og seminarleder. Hun levde med depresjon i nærmere 20 år før hun oppdaget Transformational Breath, som hun har studert sammen med grunnleggeren av metoden, Judith Kravitz.