Benny går berserk (Innbundet)

Forfatter:

Kenneth Larsen (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 152
Illustratør: Larsen, Kenneth
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202630492
Kategori: Romaner for barn , Lese selv og Julebøker
Alder: 9 - 12
Omtale Benny går berserk
Benny går berserk er en hysterisk morsom, ellevill og hjertevarm historie om å være midt mellom barn og ungdom, og oppleve at ingenting er som før.

11 år gamle Benny elsker julen. Han elsker maten, småkakene, snøen, musikken, dekorasjonene og tradisjonene. Sjokket er derfor stort da foreldrene hans to dager før julaften kommer med en katastrofal nyhet: De har bestemt at hele familien i år skal feire jul i syden! Som om det å bytte ut snø og kjelkekjøring med strand og vinterbleke foreldre i badetøy ikke er ille nok, skal de reise med et vennepar og deres tretten år gamle og altfor kjekke sønn, Ken. Det er mye Benny ikke vet her i livet, men én ting har han klart for seg: Aldri i verden om han skal sprade rundt i syden iført badebukse sammen med Ken, som siden sist de så hverandre har blitt enda kjekkere. Sydenturen må stoppes. Benny må gå berserk.


Til toppen

Andre utgaver

Benny går berserk
Bokmål Ebok 2019
Om forfatter
Tom Erik Fure (f. 1984) er utdannet skuespiller, har lang fartstid som bokhandler, og leser over gjennomsnittet mye barne- og ungdomslitteratur.

Benny går berserk er hans debutbok.