Barnevern i barnehage og skole av Sidsel Germeten (Ebok)
Ebok

Barnevern i barnehage og skole (Ebok)

Møte mellom barn, foreldre og profesjoner

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.32 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk: Bokmål
Originaltittel: Barnevern i barnehage og skole (1. utg.)
ISBN/EAN: 9788202413712
Kategori: Barnehagelærerutdanning , Grunnskolelærerutdanning , Helse og sosialfag , Fagbøker og Utdanningsvitenskap
Fag: Barns utvikling, lek og læring, Helse- og sosialfag, Ledelse, samarbeid og utviklingsarbeid, Lærerutdanning, Spesialpedagogikk
Nivå: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn, 5. trinn, 6. trinn, 7. trinn, 8. trinn, 9. trinn, 10. trinn, Akademisk, Vg1, Vg2, Vg3, Yrkesfag Vg1, Yrkesfag Vg2, Yrkesfag Vg3 påbygging
Omtale Barnevern i barnehage og skole
Barnevern i barnehage og skole boka handler om barn, foreldre, barnehage, skole og barneverntjenesten, det vil si barnevern i vid betydning. Barnevern kan forstås som hjelp og støtte til barn, beskyttelse og vern av barn, forebyggende tiltak, tidlig innsats eller intervensjon og samarbeid mellom barn, foreldre og ulike profesjoner.

Barnevern i barnehage og skole har fokus på læreres arbeid med barn som bekymrer i barnehager og skoler. Et viktig spørsmål som diskuteres er hvordan samarbeidet mellom barnehagen, skolen og barneverntjenesten kan realiseres. Det understrekes at nøkkelen for et godt samarbeid mellom disse aktørene skjer gjennom dialog og samarbeid med barnet og foreldrene saken gjelder.

Til toppen

Andre utgaver

Barnevern i barnehage og skole
Bokmål Heftet 2012
Om forfatter
Sidsel Germeten er professor i pedagogikk på Høgskolen i Finnmark. Hun har arbeidet i mange år med forskning knyttet til barnehager, skoler og spesialundervisning og har publisert flere bøker, rapporter og artikler om disse temaene.