Barnevaktklubben 7: Den store festen (Innbundet)

Serie: Barnevaktklubben 7

Forfatter:

og

Rune R. Moen (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 154
Forlag: Fontini Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Kirsty's Big Day
Oversatt av: Moen, Rune R.
Serie: Barnevaktklubben
Serienummer: 7
ISBN/EAN: 9788283730999
Kategori: Romaner for barn
Alder: 8 - 12
Omtale Barnevaktklubben 7: Den store festen

Jentene i Barnevaktklubben får litt å stri med i denne boken! Det er kjærlighet i luften – og stort bryllup på gang! Denne tegneserien er midt i blinken for jenter fra 8 til 12 år. Boken er morsom, og utfordringene er gjenkjennelige for målgruppa.

Mammaen til Kristy skal gifte seg, og Kristy skal være brudepike! Det er bare ett problem … Fjorten barn kommer i bryllupet. Og jentene i Barnevaktklubben skal passe på dem alle. Det er den største jobben de har hatt noen gang. Klarer de å samarbeide så den store bryllupsfesten blir en suksess?

Serien om Barnevaktklubben er en tegneserie i farger. Den passer for både de som leser mye og de som leser mindre. Historiene kretser rundt vennskap, hemmeligheter, familie og forviklinger. Historiene inspirerer til samarbeid og til å tørre og ta utfordringer. Alltid med mye humor og litt drama! Tegnet og fortalt av Raina Telgemeier og Gale Galligan. Bøkene er moderniserte utgaver av den tidligere utgitte suksess-serien skrevet av Ann M. Martin. Den store festen er bok nr 7 i serien, men bøkene kan leses uavhengig av hverandre.

Til toppen

Flere bøker av Gale Galligan og Raina Telgemeier:

Bøker i serien