Barnehagedagen (Innbundet)

en myldrebok

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 40
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202362478
Kategori: Høytlesning
Alder: 3 - 6
Omtale Barnehagedagen

Petter, Maria, Emily og Ali er fire gode venner som går i samme barnehage. Her får du bli med dem i barnehagen en helt vanlig fredag. Bli med inn i barnehagen, der det venter et virvar av bortkomne kjæledyr, kjempelange tog, prinsesser og slott, pølser og spaghetti - og masse, masse barn. Følg dem gjennom hele boka - en fantastisk myldrebok av Solveig Lid Ball, der det stadig gjemmer seg små overraskelser i illustrasjonene.

Leseren kan velge mellom 80 personer som de kan følge gjennom boken, det er på en måte 80 ulike historier man kan lese i én og samme bok.

Kjempemorsomt og gjenkjennelig for alle barnehagebarn!

Til toppen

Andre utgaver

En dag i barnehagen
Bokmål Innbundet 2020

Flere bøker av Solveig Lid Ball:

Anmeldelser Barnehagedagen

"En myldrebok som nesten ble for mye for meg, men som appellerte til 3- og 5-åringen. De fant stadig nye overraskelser i illustrasjonene, og kjente seg godt igjen i mange av episodene. Applaus for detaljene!"

 
Hege K. Fosser Pedersen, Foreldre & Barn

Kaos i barnehagen gir mening

"[...] Illustrasjonene er lett tilgjengelige, de er holdt i en barnlig tegneseriestil der hovedfokuset synes å være mest på underholdningssiden. tegningene har god tydelighet, klar fargebruk og de morsomme øyeblikkene står i kø. Lid Ball må ha tilbragt utallige timer i barnehager for så presist og oppfinnsomt å fange opp en barnehagehverdag. de tettpakkede sidene viser et energinivå uten like, at mye er satt på spissen vil sikekrt bare bli godt mottatt av målgruppen. Detaljrikdommen er enorm, inn- og ut- zooming i bildene skaper en intensitet og tilstedeværelse for leserne. man blir dratt inn i mylderet enten man vil eller ei. Oppdagelsesferden fra vi starter med et blikk inn i ulike leiligheter, til vi er med barna på skogstur, er en fascinerende reise gjennom dagen for barn. Tipper det er en stor gjenkjennelsesfaktor her både for barn og folk som jobber i barnehage."

Gunhild Eia Ryvardsen, Numer

Til toppen