Barnas store naturhobbybok (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 144
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Gjør det sammen - Barnas store naturhobbybok
ISBN/EAN: 9788204121561
Kategori: Fakta for barn
Omtale Barnas store naturhobbybok

Den ideelle boka for barn og voksne som liker å ferdes i naturen. Her er et vell av aktiviteter og mange tips til nye hobbyer, basert på “råmaterialer” som finnes i hagen, på enga, i skogen eller i fjæra.

Du kan lære å binde blomsterkrans, dyrke jordbær, fange sommerfugler, snekre fuglekasse og tyde spor. Eller kanskje du heller vil bygge fersk-vannsakvarium, lage fiskestang eller smykker av stein? La deg inspirere av naturen! Alle aktiviteter forklares trinn for trinn på en slik måte at hele familien har glede av det.

Øivind Berg er tildelt kultur- og kirkedepartementets spesialpremie for sitt samlede forfatterskap av naturbøker for barn.

Til toppen

Flere bøker av Øivind Berg:

Om forfatter

Øivind Berg (f. 1955) har skrevet mange bøker for barn, ungdom og voksne om friluftsliv og norsk natur. Han er tildelt kultur- og kirkedepartementets spesialpris for sitt samlede forfatterskap av naturbøker for barn. Han har også fått Sørlandets litteraturpris i klassen sakprosa. Øivind har lærerbakgrunn og har vært aktiv friluftsmann siden han var helt ung.