Samlet (Innbundet)

Livsloven 4

Serie: Livsloven 4

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Undivided
Oversatt av: Hansen, Morten
Serie: Livsloven
Serienummer: 4
ISBN/EAN: 9788202445867
Kategori: Ungdomsromaner
Alder: 14 - 18
Omtale Samlet

Tenåringene styrer USAs skjebne i den fjerde og siste bok i den New York Times-bestselgende serien Livsloven av Neal Shusterman.

Proaktivt borgerforum, selskapet som skapte Cam fra de delene av fragmenterte tenåringer, har en plan: å masseprodusere defragmenterte ungdommer som Cam, for militære formål. I forlengelsen av denne avsløringen ligger enda et sjokkerende element: Proaktivt borgerforum har skjult teknologi som kan gjøre fragmentering unødvendig.

Etter hvert som Conner, Risa og Lev avdekker disse oppsiktsvekkende hemmelighetene, begynner rasende tenåringer å marsjere mot Washington for å kreve rettferdighet og en bedre fremtid.

Men mer trøbbel er i sikte. Starkeys gruppe av storkede tenåringer vokser seg sterkere og mer militant for hver nye rekrutt. De vil brenne ned høsteleirene og sette alle voksne foran en eksekusjonspelotong, noe som kan ødelegge enhver sjanse landet har for en fredelig fremtid.

Til toppen

Flere bøker av Neal Shusterman:

Om forfatter

Neal Shusterman har ligget flere ganger på New York Times' beststelgerliste og har skrevet over tretti prisvinnende bøker for barn, ungdom og voksne, deriblant Full Tilt, Skinjacker-trilogien (Everlost, Everwild og Everfound), Livsloven-tetralogien (Splintret, Spleiset, Sjelløs og Samlet), Bruiser og The Schwa Was Here, som vant Boston Globe-Horn Book-prisen for skjønnlitteratur. Flere av bøkene hans vurderes filmatisert. Når Neal ikke reiser verden rundt, bor han i Sør-California.

Bøker i serien