Krypdyrkammeret (Heftet)

Serie: Den onde greven 2

Forfatter:

, Aleksander Melli (Oversetter)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 136
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: A series of Unfortunate Events - The reptile room
Oversatt av: Melli, Aleksander
Serie: Den onde greven
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788202558437
Kategori: Romaner for barn
Alder: 9 - 12
Omtale Krypdyrkammeret
Denne serien byr på humor, spenning og underholdning. Forfatteren er en krysning mellom Charles Dickens og Roald Dahl, ikke er han blottet for ironi heller, noe som gir kultpotensiale langt opp i aldersgrupper serien ikke er ment for.

Hvis du liker bøker med lykkelig slutt, er ikke dette boken for deg! Ikke hvis du liker bøker med lykkelig begynnelse eller midtparti heller - fordi det meste som skjer med de tre stakkars Baudelaire-søsknene dessverre er av det jammerlige og råskumle slaget ¿

Møt stakkars Violet (14) som er en stor oppfinner og et teknisk geni, Klaus (12) som er lesehest og best på teoretiske spørsmål, samt lille Sunny som er en baby, knapt større enn en støvel, men med fire sylskarpe tenner som kommer godt med når barna skal løse problemer. Og problemer er det mange av her.

Alt i den grufulle begynnelsen brenner herregården de har vokst opp i, og med den barnas rike, kloke og snille foreldre. De foreldreløse stakkarene blir plassert hos en fjern slektning ved navn Grev Olaf, en ufyselig råtass og et meget ondt menneske som ikke skyr noen midler for å få fatt i barnas penger.

Til toppen

Flere bøker av Lemony Snicket:

Bøker i serien