Barn av stormen 14 (Heftet)

Serie: Pust 21

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 400
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Pust
Serienummer: 21
ISBN/EAN: 9788202412906
Kategori: Serieromaner
Omtale Barn av stormen 14
Agnete, Marcel og barna havner midt oppi engelskmennenes angrep på København. Huset de bor i, ligger utsatt til, og de må flykte hals over hode.
Erich får høre sannheten om Sophies forhold til Abraham og bestemmer seg for å knuse både henne og Agnete. Hatet hans er uten grenser.
Danmark-Norge blir trukket med i Napoleonskrigen, og Nathanael velger å gå sammen med Johannes i den farlige kaperfarten, for å tjene mest mulig penger. Krigen endrer livet på Jomfruland. I kjelleren hjemme hos Agnete og Marcel venter en farlig overraskelse …

Barn av stormen tar deg med til Jomfruland fra slutten av 1700-tallet, der du kan følge losdatteren Agnetes hverdag i et vakkert, men værhardt landskap.

Til toppen

Flere bøker av Merete Lien:

Om forfatter
Merete Lien (f. 1952) ble født i Bergen og utdannet seg til lektor. Hun bodde i Kragerø i mange år, men er nå tilbake i sin hjemby. I 1996 debuterte hun som forfatter med den kritikerroste romanen «Bak mørket», fulgt av «Vinterlys» og «Kongens bror». «Barn av stormen» var hennes første romanserie, og hun arbeider nå med "Rosehagen". Begge serier utgis også i Polen.
Bøker i serien