Barn av Otori av Lian Hearn (Nedlastbar lydbok)

Barn av Otori (Nedlastbar lydbok)

Otorienes tid

Serie: Otorienes tid 4

Forfatter:

Fartein Døvle Jonassen (Oversetter)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2022
Innleser: Ribu, Anders
Spilletid: 18:02
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The harsh cry of the heron
Oversatt av: Jonassen, Fartein Døvle
Serie:
Serienummer: 4
ISBN/EAN: 9788202779757
Kategori: Ungdomsromaner og Romaner
Omtale Barn av Otori

Takeo er blitt en godt voksen mann som sammen med sin vakre og begavede Kaede har fått tre barn, tre jenter. Takeo og Kaede styrer sitt rike med klokskap og innsikt. De elskes av sitt folk, men gamle klans- og familiefeider lurer like under overflaten. Kan Takeo klare seg mot alle de synlige og usynlige fiendene? Hvem kan han stole på? Vil Keiseren, som plutselig gjør krav på hans rike, bli en venn eller fiende? Vil Takeos hemmelige sønn virkelig drepe sin far? Vil hans tvillingdøtres underlige talenter hjelpe eller ødelegge ham? Fantasyserien Otorienes tid er en annerledes og intenst fortalt spennings- og kjærlighetshistorie som utspiller seg i et mystisk, føydalt japansk miljø, hvor krigerske klaner, hemmelige allianser, høye æresbegreper og forrykende sverdkamper er en del av historien. Det er også historien om en gutt som på en reise får kjennskap til en skjult skjebne. Dette er fjerde lydbok i fantasyserien.

Til toppen

Flere bøker av Lian Hearn:

Om forfatter

Lian Hearn studerte moderne språk ved Oxford Universitet og arbeidet som filmkritiker og kunstredaktør i London før hun bosatte seg i Australia. Hun har vært interessert i Japan hele livet, og dette førte til at hun studerte det
japanske språket og reiste mange ganger til Japan. Hennes interesse medførte at hun skrev trilogien om Otorienes tid. Hun ble tildelt den svenske Peter Panprisen i 2004 for Det syngende gulvet.

Bøker i serien