Barn av is og ild av Anne Sofie Rønning (Nedlastbar lydbok)

Barn av is og ild (Nedlastbar lydbok)

Serie: Kongens spåkvinne 2

Forfatter:

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2022
Innleser: Raustøl, Ingeborg Sundrehagen
Spilletid: 4:45
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788202710514
Kategori: Serieromaner
Omtale Barn av is og ild

Det lød et hjerteskjærende skrik gjennom den varme septembernatten. Cathrine bråvåknet. Hadde hun drømt igjen? Engstelig reiste hun seg opp i sengen og lyttet intenst. Hvor kom skriket fra? Øystein snudde seg urolig ved siden av henne: – Hva var det mumlet han? Hun ristet på hodet. Alt var stille igjen nå. I et minutt eller to ble hun sittende i sengen og lytte, men omsider la hun seg ned igjen. Da lød skriket på nytt! I ett byks var hun ute av sengen. Denne gangen hørtes tydelig at det var et desperat kvinneskrik og nå visste hun hvor det kom fra. Anine! Det var Anine som skrek i nabohuset. Cathrine kastet et sjal rundt skuldrene og skyndte seg ut. Hun visste hva som var i ferd med å skje ...

Til toppen

Flere bøker av Anne Sofie Rønning:

Om forfatter

Anne Sofie Rønning (f. 1944) er fra Oslo og jobber som oversetter. Tidligere har hun vært både frilansjournalist og revyforfatter, og har skrevet engelsk hovedfagsoppgave om J.R.R. Tolkien.

Rønning debuterte med boken Huset under konkylien, som er den første boken i en serie om eventyrlystne, oppegående kvinner som opplever spenning og romantikk på reise i utlandet. Flere titler i samme serie: Maskerade i marmor og Joshuas grotte.

I 2006 ble serien Kongens spåkvinne lansert. Serien handler om den unge norske kvinnen Cathrine Holts reise tilbake til vikingtiden, hvor hun blir en viktig del av historien - på godt og på vondt.

Bøker i serien