Bare skriv! (Heftet)

Praktisk veiledning i oppgave- og fagskriving

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 144
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202318970
Kategori: Helse og sosialfag
Fag: Sykepleiefag
Omtale Bare skriv!

Bare skriv! er den håndboka studenter og andre trenger når de skal skrive oppgaver og faglige tekster på høgskole- og universitetsnivå. Forfatterne viser hvordan studiekrav og eksamensbesvarelser, prosjekt-, semester- og mappeoppgaver kan skrives. De gir en enkel innføring i skriveprosessen og dens utfordringer, blant annet når det gjelder å redegjøre, formulere problem, argumentere og drøfte. Innhold, språk og struktur er sentrale tema.

Til toppen

Flere bøker av Jørn Stordalen og Ingeborg Støren:

Du vil kanskje også like

Anmeldelser Bare skriv!

"Studentar kan finne mange nyttige tips her og konkret hjelp til å kome seg vel gjennom skriving av oppgåver."

Tove Giske, Tidsskrift for fag og tro 1/2010

Til toppen

Om forfatter

Jørn Stordalen er utdannet sykepleier og er kandidat i sykepleievitenskap. Han har tidligere vært ansatt som førstelektor ved Universitetet i Agder. Nå jobber han som web- og forlagsredaktør ved Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse.

Stordalen har blant annet utgitt Smittevern og hygiene (5. utg., 2015) og Praktiske sykepleieferdigheter (2. utg., 2010) på Fagbokforlaget. Han er også medforfatter på Cappelen Damms Fag, etikk og kommunikasjon (3. utg., 2019).

Ingeborg Støren er utdannet spesialsykepleier. Hun er ansatt som høgskolelektor ved Lovisenberg diakonale høgskole i Oslo.