Avslørt av Renée Knight (Lydbok-CD)

Avslørt (Lydbok-CD)

Forfatter:

Christina Revold (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2015
Innleser: Vollan, Ingrid
Spilletid: 8:37
Antall enheter: 7
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Disclaimer
Oversatt av: Revold, Christina
ISBN/EAN: 9788202497996
Omtale Avslørt


Cath ligger i senga og leser en krim, mens hun leser blir hun mer og mer forferdet. Boka handler om henne, om hennes liv. Om noe som skjedde for mange år siden. Dette er Caths skitne hemmelighet, en hendelse hun har forsøkt å begrave så dypt som overhodet mulig. Kanskje kunne hun fortalt mannen hun elsker og deler livet med om det da, men nå, nå må hun forklare hvorfor hun aldri har sagt noe. Denne boka setter hele tilværelsen hennes i spill. Og hun aner ikke hvem som har skrevet den, eller hvordan den er havnet på hennes nattbord. Hun trodde ikke det fantes vitner til det som har skjedd som fremdeles er i live.
Dette er opptakten til en thriller som elegant lokker oss i den ene retningen for deretter å snu spillet og sette alt vi trodde vi visste i et annet lys. En thriller om relasjonene i en familie, om hvor skjørt fundamentet for lykke kan være.

Til toppen

Andre utgaver

Avslørt
Bokmål Ebok 2015
Avslørt
Bokmål Lydbok MP3-CD 2015
Avslørt
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015
Om forfatter

Renee Knight arbeidet I BBC med å regissere dokumentarfilm om kunst før hun ble forfatter. Hun har skrevet fjersyns- og filmmanus for BBC, Channel Four og Capital Films.

Avslørt er hennes debut. Knight bor i London med mann og to barn.