Avslørt (Innbundet)

Forfatter:

Christina Revold (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 288
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Disclaimer
Oversatt av: Revold, Christina
ISBN/EAN: 9788202471750
Omtale Avslørt
Cath ligger i senga og leser en krim, mens hun leser blir hun mer og mer forferdet. Boka handler om henne, om hennes liv. Om noe som skjedde for mange år siden. Dette er Caths skitne hemmelighet, en hendelse hun har forsøkt å begrave så dypt som overhodet mulig. Kanskje kunne hun fortalt mannen hun elsker og deler livet med om det da, men , nå må hun forklare hvorfor hun aldri har sagt noe. Denne boka setter hele tilværelsen hennes i spill. Og hun aner ikke hvem som har skrevet den, eller hvordan den er havnet på hennes nattbord. Hun trodde ikke det fantes vitner til det som har skjedd som fremdeles er i live.

Dette er opptakten til en thriller som elegant lokker oss i den ene retningen for deretter å snu spillet og sette alt vi trodde vi visste i et annet lys. En thriller om relasjonene i en familie, om hvor skjørt fundamentet for lykke kan være.

Til toppen

Andre utgaver

Avslørt
Bokmål Ebok 2015
Avslørt
Bokmål Lydbok-CD 2015
Avslørt
Bokmål Lydbok MP3-CD 2015
Avslørt
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015
Avslørt
Bokmål Heftet 2016
Anmeldelser av Avslørt

Sitrende spenning

"Debutanten Renée Knight har skrevet en elegant thriller der historien bølger fra tvil til overbevisning ettersom hvem som fører ordet. Vekslingen gir spenn i både skrivestil og ståsted, og driver leseren framover for å komme til bunns i hva som egentlig skjedde.(...) En vellykket krysning mellom «Flink pike» og «Jenta på toget» bør gi et hint om at dette er en bok for en søvnløs natt."
 
Gunn Magni Galaaen , Trønder-Avisa

Avslørt er et fyrverkeri av en psykologisk thriller

"Dette er en psykologisk thriller der det er aldeles umulig å gå nærmere inn på selve hendelsesforløpet i en anmeldelse. Alle bitene er så nøyaktig tilpasset hverandre, og så utspekulert lagt, at leseren helst ikke bør informeres om et eneste bilde på forhånd. «Avslørt» er et fantastisk debutarbeid av en forfatter som det i dobbelt forstand skal bli spennende å følge videre."
 
Ingvar Ambjørnsen, Dagbladet
"Mystisk. Uhyggelig. Og ingenting er helt som du tror."Tom Egeland

Til toppen

Om forfatter

Renee Knight arbeidet I BBC med å regissere dokumentarfilm om kunst før hun ble forfatter. Hun har skrevet fjersyns- og filmmanus for BBC, Channel Four og Capital Films.

Avslørt er hennes debut. Knight bor i London med mann og to barn.