Avskjed av Inger Harriet Hegstad (Nedlastbar lydbok)

Avskjed (Nedlastbar lydbok)

Serie: Fiolsteinen 10

Forfatter:

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2022
Innleser: Andersen Brænna, Charlotte
Spilletid: 4:29
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Fiolsteinen
Serienummer: 10
ISBN/EAN: 9788202705503
Kategori: Serieromaner
Omtale Avskjed

– Hvor skal du? ropte Hansine etter Torbjørn. – Jeg skal gjøre noe vi skulle ha gjort for lenge siden. – Torbjørn! Hun løp etter ham. – Vent. Han stoppet og så på henne.
– Ikke prøv å stanse meg, Hansine. Vi mistet en dreng på grunn av forgiftning, og nå ... Han bet tennene sammen. – Dette kan ikke Kari gjøre noe med. Det har kommet for langt. – Men hvor skal du? Hun grep ham i armen og ristet ham. – Torbjørn Solstad, snakk til meg! – Jeg skal fjerne styggedommen, sa han hest. – Det skulle vi ha gjort for lenge siden.

Til toppen

Flere bøker av Inger Harriet Hegstad:

Om forfatter

Inger Harriet Hegstad, f. 1944, er bosatt i Kvikne i Hedmark. Hun har skrevet noveller og romaner for ukeblader i Norge, Sverige og Danmark, samt deltatt i flere nordiske roman- og novellekonkurranser. Hun har tidligere utgitt romanseriene Skjebnespill og Fiolsteinen. I tillegg har Hegstad arbeidet i flere år i barnehage. Inger Harriet Hegstad er glad i friluftsliv, og er en ivrig fisker. Har ellers allsidige interesser: Bøker, reiser, håndarbeide, brigde, glad i dyr og natur. Hun har fire voksne barn og syv barnebarn.
Serien Emma & Johannes er hennes tredje romanserie.

Bøker i serien