Arven fra familien Palmisano (Innbundet)

Forfatter:

Kaja Rindal Bakkejord (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 320
Forlag: Bazar
Språk: Bokmål
Originaltittel: La maledicció dels Palmisano
Oversatt av: Bakkejord, Kaja Rindal
ISBN/EAN: 9788280877895
Kategori: Romaner
Omtale Arven fra familien Palmisano

Arven fra familien Palmisano er en stor roman om en liten by blant fjellene i Sør-Italia, og to fryktelige verdenskriger og familiebånd som er sterkere enn døden.

Første verdenskrig raser, og i en liten landsby i Sør-Italia blir det født en gutt og ei jente, med bare noen minutters mellomrom.

I skyttergravene på slagmarken har fedrene deres nettopp dødd. Nå er alle mennene i Vitantonios familie døde – alle 21. Alle unntatt Vitantonio.

De to barna vokser opp sammen, langt fra krigens redsler. Men moren til Vitantonio vil gjøre alt hun kan for å beskytte sønnen fra den forbannelsen som ser ut til å hvile over slekten – så hun lyver. Det er en løgn som binder Vitantonio og jenta han deler fødselsdag med, sammen. Men når en ny krig truer, kan den drive dem fra hverandre …

Til toppen

Andre utgaver

Arven fra familien Palmisano
Bokmål Ebok 2019
Arven fra familien Palmisano
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019
Arven fra familien Palmisano
Bokmål Heftet 2020
Om forfatter

Rafel Nadal (f. 1954) er en av Catalonias fremste nålevende forfattere. Han har vunnet flere litterære priser, blant annet Josep Pla-prisen. Han er særlig kjent for sine familiekrøniker fra Spania og Italia under fascismen. Familien Palmisanos arv er oversatt til over 20 språk.

Familien Palmisanos arv er en uforglemmelig saga om to familier i mellomkrigstidens Italia, og en mann som må kjempe mot skjebnen. Nadal skriver om livet på den italienske landsbygda med en slik varme og lidenskap at man skulle tro romanen var skrevet av en italiensk forfatter.