Arven (Innbundet)

Serie: Arven 4

Forfatter:

John Grande (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 1086
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Inheritance
Oversatt av: Grande, John
Serie: Arven
Serienummer: 4
ISBN/EAN: 9788202368746
Kategori: Ungdomsromaner
Alder: 12 - 16
Omtale Arven

Det begynte med Eragon …
Det slutter med Arven.
For ikke så lenge siden var Eragon – Skuggedreper og drageridder – bare en fattig bondegutt, og dragen hans, Safira, var bare en blå stein i skogen. Nå hviler skjebnen til en hel sivilisasjon på deres skuldre.
Lange måneder med opplæring og kamp har brakt seire og håp, men også hjerteskjærende tap. Og fremdeles ligger den virkelige kampen foran dem: De må slåss mot Galbatorix. Når de gjør det, er de nødt til å være sterke nok til å beseire ham. Og hvis de ikke klarer det, er det ingen som kan klare det. De får ikke flere sjanser.
Ridderen og dragen hans har nådd lenger enn noen hadde turt å forestille seg. Men kan de velte den onde kongen og bringe rettferdighet til Alagesia igjen? Og i så fall til hvilken pris?
Dette er den fengslende avslutningen på Christopher Paolinis internasjonalt bestselgende Arven-syklus.

Til toppen

Andre utgaver

Arven, eller Sjelenes hvelv
Bokmål Ebok 2012
Arven
Bokmål Heftet 2013
Arven
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019
Om forfatter

Christopher Paolinis dype kjærlighet til fabelprosa og science fiction inspirerte ham til å begynne på debutromanen Eragon da han var ferdig med high school bare femten år gammel. Da han var nitten, havnet boka på New York Times' bestsellerliste. Christopher bor sammen med familien sin i Paradise Valley i Montana.

Bøker i serien