Artemis Fowl og tidsparadokset (Innbundet)

Forfatter:

Morten Hansen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 400
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Artemis Fowl and the Time paradox
Oversatt av: Hansen, Morten
ISBN/EAN: 9788202292393
Kategori: Ungdomsromaner
Alder: 10 - 14
Omtale Artemis Fowl og tidsparadokset

Artemis Fowl står overfor sin dødeligste fiende hittil. Seg selv.

Artemis er ikke ukjent med trøbbel. Faktisk er han den reneste magnet for den slags. Menneskeetende troll, farlige alver med våpen (for ikke å snakke om høyteknologi), ildsprutende øglinger – han har sett det meste. Han hadde bestemt seg for å slutte med kriminelle aktiviteter av den mer magiske sorten. Men …

Nå er moren hans alvorlig syk. Artemis Fowl må reise tilbake i tiden og stjele det som kan gjøre henne frisk igjen fra klørne til det unge forbrytergeniet … Artemis Fowl.

Nettopp. Med alvekaptein Kristtornia Kort ved sin side reiser Artemis Fowl tilbake i tiden for å kjempe mot seg selv. Måtte den verste vinne.

Til toppen

Andre utgaver

Artemis Fowl og tidsparadokset
Bokmål Nedlastbar lydbok 2010
Om forfatter

Eoin Colfer er født og oppvokst i Wexford, en liten by på sørkysten av Irland. Den første romanen hans, "Benny and Omar", ble umiddelbart en bestselger i Irland. Selv beskriver han "Artemis Fowl" som "Die hard med alver". Colfer har bodd i mange forskjellige land, blant annet Italia, Tunisia og Saudi-Arabia. Nå bor han i Irland med sin kone og barn, der han arbeider som barneskolelærer.