Årsdagen (Heftet)

Serie: CAP-serien 

Forfatter:

, Bente Rannveig Hansen (Oversetter)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2005
Antall sider: 400
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Anniversary
Oversatt av: Hansen, Bente Rannveig
Serie:
ISBN/EAN: 9788202245023
Omtale Årsdagen
Det er fem år siden Steven Gage ble henrettet. Den sjarmerende psykopaten rakk å ta livet av mer enn hundre kvinner før han ble tatt. Men noe kan tyde på at Gage ikke hviler i fred. På årsdagen for hans død mottar tre kvinner et brev med en foruroligende beskjed.

De tre kvinnene har alle på sitt vis vært dypt involvert i massemorderens liv. Aller verst har det kanskje vært for Callie. Hun var kjæreste med Gage, hun burde ha skjønt noe, burde ha reagert på noen av de merkelige tingene hun fant hjemme hos dem. Men det var alltid en forklaring, og hun var alltid villig til å lytte og til å la seg overbevise. Nå har hun skapt seg et nytt liv, og hun har brukt fem år på å glemme at hun engang delte seng med et monster.

Melanie var kvinnen som forsvarte Gage i retten. Det har tatt tid å kvitte seg med stempelet hun fikk ved å forsvare en mann hele samfunnet hatet. Dessuten gav klienten henne skylden for at han ble dømt, det har tatt sin tid å glemme saken. Diane er kanskje den som vet aller mest om Stephen Gage. Hun har skrevet boka om hans liv. En bestselger som har skaffet henne atskillige kroner i banken. Nå er hun i ferd med et nytt prosjekt og har lagt skjebnen til den sinnsyke kvinnemorderen bak seg.

Men det er én som ikke har glemt, én som har noe å hevne ...

Til toppen

Bøker i serien