Arbeidsglede av Johan Velten (Nedlastbar lydbok)

Arbeidsglede (Nedlastbar lydbok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2009
Innleser: Velten, Johan
Spilletid: 7:10
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788242133601
Omtale Arbeidsglede

Denne boken handler om lederutvikling, og den er blitt til gjennom praktisk utviklingsarbeid i norske virksomheter. Forfatteren har de senere år gjort omfattende studier av hva som skaper gode arbeidsplasser og engasjerte medarbeidere. Resultatet av studiene presenteres i denne boken og er et verktøy som du kan bruke for å skape en arbeidsplass der folk trives. Han mener at det er en sammenheng mellom ledelse og arbeidsglede. De som elsker å gå på jobb, er motiverte medarbeidere som yter maksimalt.

Til toppen

Om forfatter

Johan Velten (56) har et mangesidig forfatterskap bak seg. På 1980-tallet skrev han flere lærebøker innen ingeniørfaget, og på 1990-tallet skrev han to bøker om strategisk ledelse. Den siste, Veiviser til bedre resultater, var hovedbok i Bokklubben Bedre Ledelse i 1991. I 2002 skrev han en bok fra en helt annen arena i samfunnet: en kritisk dokumentar om Smiths Venner. Boken Ansatt av Gud fikk stor oppmerksomhet og skapte livlig debatt både i media og i Namsretten.

Forfatteren er bedriftsrådgiver med ledelse og teamutvikling som hovedfelt. Gjennom 20 år har han vært medspiller for ledere på alle nivåer i næringslivet, fra toppledelsen i noen av Norges største konsern, til offentlig sektor, småbedrifter og ideelle organisasjoner.

Velten er født i Stor-Elvdal. Han har høyskoleutdannelse i økonomiske fag og har hatt flere studieopphold i Sveits innen strategi og ledelse.

Hans store personlige interesse for psykologi og idéhistorie preger hans konsulentvirksomhet.