Apefjes 3: Flammetenner (Innbundet)

Serie: Apefjes 3

Forfatter:

Sigbjørn Lilleeng (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 312
Illustratør: Lilleeng, Sigbjørn
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788202426217
Kategori: Ungdomsromaner og Tegneserier og grafiske romaner
Omtale Apefjes 3: Flammetenner

Martin har bare én ting i hodet. Han må finne mora. Politiet tror at hun har gjemt seg for myndighetene, men Martin vet bedre. Selv om ulvemannen er uskadeliggjort, lurer den skumle Karkov i skyggene. Men ingenting er som Martin tror, og snart forstår han at han må ordne opp alene.

Apefjes er en hybrid mellom tegneserie og roman. Den foregår i Oslo, nesten som vi kjenner den. Dette er tredje del av den kritikerroste og populære serien.

Til toppen

Anmeldelser Apefjes 3: Flammetenner

"Lilleeng har endret Miros utseende litt og gjort ham mindre barnslig. Nå er han en hengslete tenåring, og det passer fint siden den første forelskelsen får utfolde seg i dette bindet. Tegneserien er også mer preget av blyantstreker, det gir et «skittenrealistisk» inntrykk som i mine øyne kler historien svært godt. [...] fortellingen om «Apefjes » [fenger] fortsatt, og jeg er spent på slutten."

Erle Marie Sørheim, Dagbladet

(...) det jeg kan fortelle deg, er at boka funker som bare søren. «Flammetenner» er en hybrid mellom roman og tegneserie. Historien er illustrert når det er handling som driver historien fremover, og ren tekst når det er en indre monolog som skal gi oss nødvendig informasjon. Dette er et udelt positivt grep. Illustrasjonene kler historien på mesterlig vis, og dette vil kunne være med på å motivere unge lesere til å gi seg i kast med den relativt lange boka med tanke på antall sidetall (...) «Flammetenner» vekker nysgjerrighet og lyst til å lese de to første bøkene, og får en til på vente i spenning på del fire.

Anders Holstad Lilleng, Demokraten

Til toppen

Bøker i serien