Anti-guttepakt av Måns Gahrton (Nedlastbar lydbok)

Anti-guttepakt (Nedlastbar lydbok)

Serie: Eva & Adam 3

Forfatter:

Johan Unenge (Illustratør) Hilde Lyng (Oversetter)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2019
Innleser: Steenstrup, Henriette
Illustratør: Unenge, Johan
Spilletid: 1:55
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Anti-killpakt
Oversatt av: Lyng, Hilde
Serie:
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788202632304
Omtale Anti-guttepakt

Eva har kysset Adam. Og så blitt venner med ham. Men så er det alle de kjipe tingene gutter gjør – og som får Eva og Annika til å ta en viktig avgjørelse ... Adam liker Eva veldig godt. Det føles nesten som om de er bestevenner. Og kanskje blir de enda mer? Tenker Adam. Til han får vite hva Eva og Annika har bestemt seg for ... Eva & Adam vil jo egentlig være sammen. Men hvordan skal de klare det når det finnes en pakt som bestemmer at de ikke kan det?

Til toppen

Andre utgaver

Anti-guttepakt
Bokmål Innbundet 2019
Anti-guttepakt
Bokmål Ebok 2019

Flere bøker av Måns Gahrton:

Om forfatter

Måns ble født i 1961 og bor i Stockholm i Sverige. Han er en svært produktiv forfatter. Allerede som femåring tegnet han sin første bok, og som seksåring hadde han skrevet en sammenhengende fortelling. Gjennom hele oppveksten fortsatte han å skrive fortellinger, men det var først da han møtte illustratøren Johan Unenge (som på den tiden var reklametegner) at han våget å vise materialet sitt til et forlag.

Måns og Johan kan se tilbake på et over 20 år langt samarbeid, som blant annet har resultert i suksesserien om Eva & Adam. I utgangspunktet startet den som en tegneserie i Kamratposten, og derfra utviklet de den videre til å bli 11 seriealbum, ti bøker, to CD-rom, to tv-serier og en langfilm.

Bøker i serien